BLOG 15 – Bagaimana Resdung Berlaku ?

Resdung biasanya berlaku selepas mendapat selsema dan selalunya dikaitkan dengan demam alergi atau demam alahan, asma atau pencemaran udara yang boleh menyebabkan keradangan.

Ia boleh terjadi kepada semua kumpulan umur. Simptom penyakit ini ialah sakit di bahagian muka, sakit gigi, tekanan di muka, hidung tersumbat, sakit kepala, keluar hingus yang berwarna kuning kehijauan dan berbau busuk.

Sakit kepala sinus akan terasa apabila bangun dan menjadi teruk apabila membongkok. Seseorang itu merasakan dirinya tidak sihat. Membran mukus dalam hidungnya kelihatan merah dan bengkak dan mungkin terdapat nanah terkeluar dari hidung.

Di kalangan kanak-kanak, simptom yang lazimnya berlaku ialah masaalah hidung tersumbat. Ini akan menyebabkan sakit di mata dan bengkak di sekitarnya.

.
Kepada yg mencari Penawar Resdung buat anak anak anda,
jom ikhtiar bersama MEMOREEN utk membantu simptom-simptom RESDUNG secara semulajadi, selamat dan insyaallah berkesan.

.
MEMOREEN adalah jenama yang sudah hampir 8 tahun dipasaran dalam membantu tingkatkan #AntibodiBadan, #RawatResdung, #TingkatkanPerkembanganMinda juga kesihatan secara menyeluruh.

Memoreen solusi untuk menyelesaikan masalah Alahan,Resdung, Tingkatkan Imuniti dengan sangat berkesan & bantu juga Perkembangan Minda Otak Cergas !  (Brain Booster Supplemen)

✅ No. KKM ( Jus Memoreen) : 163/S/25JLD 223
✅ No. KKM ( Tablet Memoreen) : 190118/01/039
✅ Halal Jakim : MS1500:2009 1117-03/2018

✅ 8 Tahun Di Pasaran
✅ Ribuan Testimoni

• Info Lanjut Memoreen Bantu Alahan, Bersin, Selsema & Resdung
➡ www.MemoreenMalaysia.com

Untuk dapatkan Produk  MEMOREEN di Kuala Lumpur/Selangor dan sekitar Wangsa Maju,  wasap 012 3155968 atau  wasap Klik Sini :

Disclaimer : Superfood Memoreen adalah suplimen, makanan tambahan bukan Ubat!

#MemoreenSmartKids
#SuperFoodMemoreen
#MemoreenJus
#MemoreenTablet
#Since2012
#TrustedBrand
#MemoreenPilihanIbuBapa
#RibuanTestimoni
#MemoreenCares4u
#BrainBooster
#ImunSistem
#SinusResdung
#MemoreenCares4u